Nejnovější recenze ze sekce Sedací vaky
- opravdu velký, pohodlné sezení, ale i ležení mohu jen doporučit
Byl mi doporučen,
super odpočinek a relax
mohu jen doporučit
- Perfektní obrovský sedací pytel. Snadno omyvatelný, kvalitní a pevný materiál.
jsem naprosto spokojená
pohodlný pěkný
Pohodlný, krásný design
- výběr materiálu
- malá váha vaku
- příjemný, prostorný, kvalitní
- skvěle se v něm lenoší :-)
Pohodlné pro dospělou osobu je opravdu veliký. Perfektní na odpočinutí zad.
- syn je moc rád, že ho dostal
super
- Vak je pohodlný, zábavný, variabilní, lehce přemístitelný...
- Nepřišla jsem na nic negativního
Velice pěkne vypadá, zdá se kvalitní materiál, vč. šití.
Možná je to tím, že je nový, ale trošku tvrdší a netvaruje se tolik podle těla, až povolí ty kuličky, bude to předpokládám lepší.
- ideální pro aktivní děti
- nevím
děti se na něm vyřádí, je výborný na skákání,válení,ale třeba i pro pohodlí při čtení knížky
- Kvalitní materiál a provedení.
- Hlavní je ale pro mě bylo, když jsem viděla nadšenou reakci mé 17měsíční dcerky, která křesílko pojala zároveň jako hopsadlo (pozor na stabilitu) a mazlíka :-)
- skutečně velký
- pohodlný,
- vážně perfektní,
- žádné
doporučuju všem dospělým většího vzrůstu
Dobrý den, produkt je určen jako dárek pro děti, tak doufám, že budou spokojeni. P.M.
- dá se formovat
- -
dobrá cena,doporučeno ostatním,
- barva,
- velikost
pytel splnil mé očekávání, je dokonce větší než jsem očekávala, doma je o něj bitka, v pohodě se na něj vlezu i se svou 4letou dcerou
- perfektně se na něm odpočívá, relaxuje,různé variabilta pro sezení i ležení
- obal se nedá prát
výborný dárek, spokojenost s nákupem
Vak splňuje to, co jsme chtěli.
- super příjemný materiál
protože byl nelevnější, příjemný materiál doporučuji všem i barva pěkná
- kvalita
- design
Krásná barvička, super materiál, při zašpinění stačí otřít vlhkým hadříkem. Možnost doplnění polystyrenovými kuličkami. Vytvaruje se krásně podle tvaru těla - parádní relaxace. Všem doporučuji ještě v kombinaci s taburetkem.
- barva přesně odpovídající popisu, kvalitní materiál a kvalitně provedené šití
- vůbec žádné
Již jsem měla jednu pozitivní zkušenost z nabídky prodejce na portálu aukro, takže jsem věděla, co mohu očekávat a opět jsem byla maximálně spokojená, jak s kvalitou, tak i s kontaktem s prodejcem a v neposlední míře i super zabalené zboží..!!! Taže určitě všem doporučuji !
- Příjemná velikost
- Dobré zpracování, dvojitý uzávěr
- Stylový tvar polštáře
- U materiálu glamour si nejsem moc jistý vzhledem
Sedací vak je super, líbí se mi kvalitní zpracování, dvojitý uzávěr a stylový tvar obřího polštáře ála Fatboy. Skvěle se v něm čte, válí, pracuje na notebooku, relaxuje a děti ho zbožňují.
U materiálu "glamour" si akorát nejsem moc jistý vzhledem. Je pohodlný na dotek, ale když v něm člověk sedí, jsou na povrchu vidět malé "bulky" od kuliček. Někomu to může vadit.
Rozhodně doporučuji!