Nejnovější recenze ze sekce Sedací vaky a pytle
Pytel je pohodlný pro nás i pejska :). Už nám i zmokl a zase vyschnul. Spokojenost velká, doporučujeme všem, co mají rádi pohodičku venku :)...Dodaný byl rychle a výborně zabalený. Jana a Zdeněk :)
- Vypada dost pevne a myslim, ze pri spravnem pouziti nedojde k protrzeni. Uzaver vaku je sikovne udelaby tak, ze pomaha snadnemu uzavreni. Vnitrek ma jeste dvoukomorovou igelitovou vlozku.
Mozna je to tim, ze to neumim spravne nafouknout, ale naplneni je obtiznejsi, nez jsem myslela. “Chytit” dost vzduchj da fakt praci. A kdyz jsem uz tento ukol zvladla, bud byl vak tak plny, ze z nej clovek padal, jako by sedel na obrim vajicku:) Kdyz jsem vak trochu vyfoukla, tak se zase clovek propadal a sedel na zemi. Budu vracet. To, ze jsem s vakem nespokojena ale muze byt tim, te to neumim spravne nafozknout.

Fitmania Fotbalový míč XXL+ podnožník vzor 01 bílo-černá
Janina
Přidáno: 12. července 2025
(naposledy upraveno 12. července 2025)
Zakoupeno v www.eshopmania.cz
Pěkný velký vak.
- Skvely doplnek do bytu, v nasem pripade do detskeho pokoje. Kvalitni provedeni.
Celkova spokojenost s produktem a design, kvalita provedeni, uzitna hodnota.
Vak má ideální velikost, super materiál, je pevný a drží tvar.
Dobrý
SUPER , spokojenost.
- Není, to úplně nevýhoda,ale pro dospělého člověka,je krátký,člověk se tam nemůže pohodlně složit.
vše OK, plní svůj účel :)
- Při prvním nafouknutí praskl ve švu.
Nic moc.

Aga nafukovací vak Lazy Bag 230x70 cm Černý/Červený
Přidáno: 3. července 2025
(naposledy upraveno 3. července 2025)
Zakoupeno v Svět-trampolín
Vzduch se neustále vyfukuje
- Produkt odpovídá fotografii
- Hezké balení
- Kvalita produktu
- Snadné zprovoznění
- Užitečný manuál
- Doplňky vč. hezké plátěné tašky s tematickým potiskem
- Vysoká cena
VLUV sedící balon se zdravý způsob sezení a stylový doplněk do interiéru v jednom. Ideální jako dárek nebo do vlastního domova. Cena produktu je poměrně vysoká, ale je z něj poznat, že je kvalitní. Koupili jsme rodičům k narozeninám, ale teď uvažujeme, že si pořídíme vlastní.
- Krásný,pevni, pohodlný
Zatím nemám žádné.
- Krásný a pohodlný vak.
- Dobře vypadá a je pohodlné.

CrazyShop křeslo žlutá
Anebik
Přidáno: 23. června 2025
(naposledy upraveno 23. června 2025)
Zakoupeno v Nejlevnejsipytel.cz
- Rychlost doruceni
- Mene lvalitni potsh
Za ty penize super
dobré zpracování a cena taktéž dobrá
Příjemný materiál, velmi dobré zpracování, synek si sedací vak pochvaluje.
- Lehký
- Pevný
Luxus. Pohodlný, super relax i spánek. Český výrobek v top kvalitě. Pro kvalitní zpracování věřím v dlouhou životnost.