Nejnovější recenze ze sekce Sedací vaky a pytle
- Kvalita
- Design
Milujeme. Dokonalý společník k našemu sedacímu vaku!!! Je naprosto dokonale jak Tuli ladí dětský sortiment a jak si dává záležet na kvalitě a designu. Doporučuje všemi deseti. Kluci polstarek miluji s společně se sedacim vakem to je pecka.
Kinzler XXL ostružinová
Přidáno: 15. dubna 2023
(naposledy upraveno 15. dubna 2023)
Zakoupeno v Lidl-shop.cz
- potah kvalita
- prisel malo naplneny kulickama, pri sednuti se propadnete az na podlahu proto vracim
CrazyShop Standard 144 x 180 cm modrá
Přidáno: 13. dubna 2023
(naposledy upraveno 13. dubna 2023)
Zakoupeno v Sedaci-vaky.eu
- Pohodlný,výborná údržba.
- Hezký
Bez výhrad, prostě nafukovací míč.
- Moc hezká barva
- Přijemný materiál
- Možnost praní povlaku
- Náplň vydrží dlouho
- Výběr zboži
Obchod a produkty mohu jen doporučit. Kupuji zde opakovaně. Prodávající se snaží zákazníkovi vždy vyjít vstříc. Spoustu zajímavého a neotřelého zboži. Cena je sice vyšší, ale zboží za to určitě stojí.
- Moc přijemný materiál
- Možnost vyprat povlak
- Náplň vydrží dlouho
Kupuji zde pravidelně, jsem vždy spokojena se zbožím a s vybraným obchodem. Mohu jen doporučit.
Jsem velice spokojená
- Snadno omyvatelny
CrazyShop Standard 144 x 180 cm tmavě šedá
Přidáno: 6. dubna 2023
(naposledy upraveno 6. dubna 2023)
Zakoupeno v Nejlevnejsipytel.cz
- super
- barva není tmavě šedá, ale spíše do zelena
- Zatím vypadá bytelně
Lepší než klasicky sedací vak.
- Mám to pro vnuka
- super cena
- pohodlné na relax
- popruhy polštářku se nedají regulovat, vyřešeno jinak
- černej pytel
Fitmania Fotbalový míč XXL 430L vzor 06 černo-červená
Přidáno: 22. března 2023
(naposledy upraveno 22. března 2023)
Zakoupeno v www.eshopmania.cz
- Pohodlný pro chvíle oddechu
Dobrý.
Super, že je omyvatelný.
Ta rychlost dodání mě mile překvapila. Takhle rychle jsem jěště zásilku nikdy nedostal. (den a půl) možná ani ne
- kvalitní zpracování
- česká výroba
- Bohužel málo výplně je neforemni
Nerušte!! Válím se
Vak je veľmi kvalitný a pevný, takže bez problémov zvládne večerné pozeranie seriálov s mojim partnerom. Farba na webe zodpovedá realite, a bolo ozaj náročné vybrať si len jednu. Najväčšou výhodou je jeho prispôsobenie akejkoľvek polohe a postave, človek v ňom pri dobrej knihe úplne stratí pojem o čase. Aj napriek väčším rozmerom nezaberá príliš veľa priestoru a ľahko sa s ním manipuluje pri upratovaní. Jednoznačne ide o dizajnový, ale zároveň praktický doplnok do domácnosti. Dobudúcna sa určite náš byt rozrastie o ďalšie produkty z dielne Tuli. Veľká spokojnosť.
Zobrazuji 161 - 180 ze 500 recenzí « Předchozí 1...7 8 [ 9 ] 10 11...25 Další »